"Παρατηρητές" - Εργ. Αρχιτεκτονικής (επείγον)

Καλούνται όλοι οι φοιτητές με την ιδιότητα του "παρατηρητή" στο Εργαστήριο Αρχιτεκτονικής και μόνον εφόσον:

α. Είναι γραμμένοι στο e-gram για το τρέχον εξάμηνο (δηλαδή, έχουν δηλώσει το μάθημα απ' την αρχή του εξαμήνου), και

β. Επιθυμούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις

να προβούν στα 2 παρακάτω βήματα ΑΜΕΣΑ:

1. Να εγγραφούν στο e-learning (https://elearning.cm.ihu.gr/) στη σελίδα του μαθήματος ώστε ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ (αύριο 15/6/20 το πρωί διεξάγεται γραπτή εργασία περιορισμένου χρόνου)

2. Να εγγραφούν στο e-learning ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ του μαθήματος, στο https://exams.civil.ihu.gr/ (στη σελίδα του Εργαστηρίου Αρχιτεκτονικής) - μόλις ανοίξουν οι εγγραφές (δηλαδή από 14/6/20 το απόγευμα έως και 15/6/20 το βράδυ).

!!!

Σας ενημερώνουμε ότι οι εξετάσεις του Εργαστηρίου θα διενεργηθούν από 16/6/20 έως και 18/6/20. Λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή τους (προϋποθέσεις, διαδικασία κ.λπ.) θα βρείτε στις ανακοινώσεις στη σελίδα του μαθήματος στο e-learning https://elearning.cm.ihu.gr/).

Υπενθυμίζεται ότι από την έναρξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης λόγω COVID-19 ΟΛΗ η επικοινωνία των διδασκόντων με τους φοιτητές γίνεται μέσω του e-learning του μαθήματος https://elearning.cm.ihu.gr/ (άρα θα πρέπει όλοι οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να είναι εγγεγραμμένοι εκεί και να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις τακτικά).

Η διδακτική Ομάδα

Κορυφή σελίδας