Προσωρινό Πρόγραμμα Εξετασεων Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021

Αγαπητοί φοιτητές

Από τον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να το κατεβάσετε το προσωρινό πρόγραμμα των εξετάσεων του Ιανουαρίου 2021 του Τμήματος και για τα δύο προγράμματα σπουδών (Πανεπιστημίου και ΤΕΙ).

Στο πρόγραμμα εμφανίζονται μόνο τα μαθήματα που θα διεξαχθούν με μεθόδους εξ αποστάσεως εξέτασης. Για τα υπόλοιπα μαθήματα (που δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα) έχει κατατεθεί αίτημα από την Συνέλευση του Τμήματος, προς την Διοίκηση του ΔΙ.ΠΑ.Ε., να εξεταστούν αργότερα, όταν τα επιδημιολογικά δεδομένα θα είναι τέτοια που να είναι δυνατή η εξέταση τους με φυσική παρουσία.

Για τον λόγο αυτό το πρόγραμμα που ανακοινώνεται είναι προσωρινό και θα επικαιροποιηθεί αφού ληφθεί η απάντηση της Διοίκησης του ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Για την συμμετοχή στην εξέταση κάποιου μαθήματος θα πρέπει ο φοιτητής να εγγραφεί στο αντίστοιχο μάθημα στην «Πλατφόρμα Εξετάσεων» του Τμήματος στην διεύθυνση http://exams.civil.ihu.gr. Η εγγραφή στο μάθημα στην «Πλατφόρμα Εξετάσεων» είναι υποχρεωτική.

Οι εγγραφές θα ανοίξουν από τον διδάσκοντα και θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή 15/01/2021 και ώρα 23:59

Προσοχή, εγγράφεστε μόνο στα μαθήματα που έχετε συμπεριλάβει στην δήλωση μαθημάτων στο egram  στο χειμερινό εξάμηνο. Αν δεν έχετε δηλώσει το μάθημα στο egram δεν μπορείτε να εξεταστείτε.

Η εγγραφή στο μάθημα στην «Πλατφόρμα Εξετάσεων» του Τμήματος, εκτός από την δήλωση συμμετοχής στη εξέταση, έχει και θέση υπεύθυνης δήλωσης ότι ο φοιτητής συναινεί στους κανόνες συμμετοχής στην εξέταση του συγκεκριμένου μαθήματος. 

Καλή επιτυχία σε όλους

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Χρήστος Βοζίκης

 

Κορυφή σελίδας