Πρόγραμμα και Κανονισμός Διεξαγωγής Εξεταστικής Ιουνίου 2021

Αγαπητοί φοιτητές

Η Συνέλευση του Τμήματος, λαμβάνοντας υπόψη τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας για την διενέργεια της εξεταστικής του Ιουνίου 2021 και τις πρόσφατες Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις (ΚΥΑ) σχετικά με τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού, ενέκρινε τον "Κανονισμό Διεξαγωγής Εξεταστικής Ιουνίου 2021".

Ο Κανονισμός, μαζί με το πρόγραμμα της εξεταστικής, επισυνάπτονται στην παρούσα ανακοίνωση και παρακαλώ πολύ να τον διαβάσετε προσεκτικά.

Κύρια σημεία του Κανονισμού είναι:

  • Η υποχρέωση διενέργειας αυτοδιαγνωστικού έλεγχου (self-test)  υποχρεωτικά μία (1) φορά την εβδομάδα και έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την πρώτη ημέρα προσέλευσης σας στους χώρους διεξαγωγής των εξετάσεων με φυσική παρουσία.
  • Η χρήση διπλής μάσκας κατά την διάρκεια της εξέτασης με φυσική παρουσία.

Για την συμμετοχή στην εξέταση ενός μαθήματος (είτε αυτή θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία, είτε εξ αποστάσεως) απαιτείται εγγραφή στο συγκεκριμένο μάθημα στην πλατφόρμα εξετάσεων exams ( https://exams.civil.ihu.gr/ ).

Οι εγγραφές στην πλατφόρμα exams θα διεξαχθούν στο διάστημα από την Παρασκευή 04/06/2021 έως και την Πέμπτη 10/06/2021. Προσοχή, εκπρόθεσμες εγγραφές δεν θα επιτραπούν για κανένα λόγο.

Σας εύχομαι όλους καλό διάβασμα και καλή επιτυχία.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Χρήστος Βοζίκης

 

 

Κορυφή σελίδας