Υποτροφίες του ιδρύματος Wallonie-Bruxelles International του Βελγίου για online σεμινάρια γαλλικής γλώσσας

Aνακοινώνεται από την πρεσβεία του Βελγίου ότι το ίδρυμα Wallonie-Bruxelles International προσφέρει τις ακόλουθες υποτροφίες σε Έλληνες πολίτες, που αφορούν online θερινά σεμινάρια σε γαλλική γλώσσα:

  1. Υποτροφίες με σκοπό την τελειοποίηση της γαλλικής γλώσσας και λογοτεχνίας στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βρυξελλών ( 15 Ιουλίου έως 05 Αυγούστου 2022)
  2. Υποτροφίες για καθηγητές ή μελλοντικούς καθηγητές γαλλικής ως ξένη γλώσσα στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Louvain ( 25 Ιουλίου έως 12 Αυγούστου 2022)
  3. Υποτροφίες για καθηγητές ή μελλοντικούς καθηγητές γαλλικής ως ξένη γλώσσα στο Πανεπιστήμιο της Λιέγης ( 01 έως 12 Αυγούστου 2022)
  4. Υποτροφίες που αφορούν εξειδίκευση στην ορολογία του τομέα των Διεθνών Σχέσεων για διπλωμάτες ή δημοσίους υπαλλήλους, των οποίων το αντικείμενο εργασίας σχετίζεται με το θέμα στο Πανεπιστήμιο της Mons ( 04 Ιουλίου έως 16 Ιουλίου 2022)


Περισσότερες πληροφορίες και έντυπα αιτήσεων στο

https://www.minedu.gov.gr/ypotrofies-klirodotimata-m/51861-14-04-22-ypotrofies-tou-idrymatos-wallonie-bruxelles-international-tou-velgiou-gia-online-seminaria-gallikis-glossas


Οι αιτήσεις αποστέλλονται ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 20-05-2022 στην ακόλουθη διεύθυνση του τμήματος Φοιτητικών Θεμάτων και Υποτροφιών του υπουργείου Παιδείας: foitmer.yp@minedu.gov.gr

Κορυφή σελίδας