Δηλώσεις μαθημάτων Εαρινού εξαμήνου 2023-2024

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις των φοιτητών (του Πανεπιστημιακού Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών),

για τα μαθήματα που θα παρακολουθήσουν κατά το Εαρινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2023-2024, θα πραγματοποιούνται

από Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 έως και την Δευτέρα 8 Απριλίου 2024.


ΠΡΟΣΟΧΗ! Μετά την λήξη της παραπάνω προθεσμίας, δεν πρόκειται να γίνει δεκτή καμία αίτηση για εκ των υστέρων δήλωση μαθήματος, για κανένα λόγο!


Οι Φοιτητές του 2ου εξαμήνου είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν δήλωση μαθημάτων και μπορούν να δηλώσουν μόνο μαθήματα του 2ου εξαμήνου (30 ECTS).

Οι φοιτητές του 4ου εξαμήνου είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν πρώτα όλα τα μαθήματα του 2ου εξαμήνου που δεν έχουν περάσει και στην συνέχεια και μέχρι του ορίου των 40 ECTS συνολικά μαθήματα του 4ου εξαμήνου.

Οι φοιτητές του 6ου εξαμήνου είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν πρώτα όλα τα μαθήματα του 2ου εξαμήνου που δεν έχουν περάσει, στη συνέχεια του 4ου εξαμήνου που δεν έχουν περάσει και στην συνέχεια του 6ου εξαμήνου και μέχρι του ορίου των 40 ECTS συνολικά.

Οι φοιτητές του 8ου εξαμήνου είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν πρώτα όλα τα μαθήματα του 2ου εξαμήνου που δεν έχουν περάσει, στη συνέχεια του 4ου εξαμήνου που δεν έχουν περάσει, στην συνέχεια του 6ου εξαμήνου που δεν έχουν περάσει και στη συνέχεια του 8ου εξαμήνου και μέχρι του ορίου των 45 ECTS συνολικά.

Οι φοιτητές του 10ου εξαμήνου είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν πρώτα όλα τα μαθήματα του 2ου εξαμήνου που δεν έχουν περάσει, στη συνέχεια του 4ου εξαμήνου που δεν έχουν περάσει, στην συνέχεια του 6ου εξαμήνου που δεν έχουν περάσει και στη συνέχεια του 8ου εξαμήνου που δεν έχουν περάσει και μέχρι του ορίου των 45 ECTS συνολικά.

Προσοχή : μην παραλείψετε την οριστική υποβολή δήλωσης μαθημάτων, δεν αρκεί η υποβολή χρειάζεται στη συνέχεια οριστική υποβολή ώστε να μην παραμένει σε πρόχειρη ή μη υποβληθείσα κατάσταση η δήλωσή σας. Επίσης σε περίπτωση που μετά την οριστική υποβολή ανοίξετε την δήλωσή σας για οποιοδήποτε λόγο, η κατάστασή της μετατρέπεται σε πρόχειρη και θα πρέπει να κάνετε πάλι οριστική υποβολή.


Μην παραλείψετε μετά την οριστική υποβολή να εκτυπώσετε ή να αποθηκεύσετε σε pdf την δήλωσή σας, ως απόδειξη ότι υποβάλλατε
δήλωση.

Κορυφή σελίδας