Κατασκευή Ιστοσελίδας

E-mail Εκτύπωση PDF

Η ιστοσελίδα αποτελεί ομαδική εργασία των παρακάτω φοιτητών του τμήματος Πληροφορικής & Επικοινωνιών κατα το ακαδημαικό έτος 2009-2010 :

  • Μπαρζόκας Βασίλειος ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )
  • Ρούζη Στέλλα ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )
  • Μπαχαράκης Χρήστος ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Συντήρηση και ενημέρωση της ιστοσελίδας απο Ε.Τ.Π. του Τμήματος Πληροφορικής & Επικοινωνιών:

  • Ιορδάνης Ζιώγας ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )


Για την κατασκευή της ιστοσελίδας χρησιμοποιήθηκε το Joomla CMS το οποίο είναι ελεύθερο λογισμικό και διατίθεται δωρεάν υπό την άδεια GNU-GPL .

 

Creative Commons License

Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα

 

 

 

 

Μόνιμες Ανακοινώσεις

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες