Δηλώσεις Συγγραμμάτων για το Χειμερινό Εξάμηνο 2019-2020

E-mail Εκτύπωση PDF

Δηλώσεις Συγγραμμάτων για το Χειμερινό Εξάμηνο 2019-2020

 

 

 

 

 

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η   Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

 

 

 

  

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - 62124 ΣΕΡΡΕΣ

                                                                                             

Σέρρες, 30.10.2019

                                                                    

. Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η  

 

Δηλώσεις Συγγραμμάτων για το Χειμερινό Εξάμηνο 2019-2020

 

Μετά την επιτυχή υποβολή και οριστικοποίηση της δήλωσης των μαθημάτων οι φοιτητές/τριες μπορούν να επιλέξουν και να λάβουν ένα σύγγραμμα της επιλογής τους για κάθε μάθημα.

Θα πρέπει να δηλωθούν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα τα οποία δηλώθηκαν στο τρέχον εξάμηνο και για τα οποία δεν έχουν λάβει σύγγραμμα στο παρελθόν.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Σύμφωνα με το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, που βρίσκεται εδώ https://eudoxus.gr/files/Dianomi_Xeimerinou_2019-20.pdf οι δηλώσεις των φοιτητών και η διανομή των συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 και θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου (215-215-7850 ή (http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx), Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00.

Η Δήλωση συγγραμμάτων θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.eudoxus.gr

  • Τα συγγράμματα που έχουν δηλωθεί από το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών, τόσο για το πανεπιστημιακό όσο και για το πρόγραμμα σπουδών ΤΕΙ, βρίσκονται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://service.eudoxus.gr/public/departments/courses/411777/2019
  • Για την είσοδο στο σύστημα ΕΥΔΟΞΟΣ είναι απαραίτητη η χρήση των κωδικών πρόσβασης (username/password), που διαθέτουν οι φοιτητές για τις κεντρικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος. Όσοι φοιτητές έχουν μη λειτουργικούς κωδικούς ή δεν έχουν καν λάβει κωδικούς πρόσβασης, πρέπει να απευθύνονται στο https://uregister.cm.ihu.gr/ για ενεργοποίηση λογαριασμού.

 

Παρακαλούνται οι φοιτητές μας να φροντίσουν να εκπληρώσουν εμπρόθεσμα τις υποχρεώσεις τους, ώστε να μην υποστούν τις συνέπειες από καθυστερήσεις ή παραλείψεις τους.

 

Γραμματεία Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών

 

Μόνιμες Ανακοινώσεις

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες