Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 08:58

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

Σχετικά με το μάθημα Στατιστικής, οι εξετάσεις του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά για όλους τους φοιτητές (ΤΕ και Β’ Εξαμήνου) μέσω του Zoom στη διεύθυνση του Β' εξαμήνου:  https://zoom.us/j/415894594 και με την πλατφόρμα eClass.

Η θεωρία και το εργαστήριο Στατιστικής και Ανάλυσης Δεδομένων Ι (νέο πρόγραμμα – Β’ Εξάμηνο) και Στατιστικής και Ποσοτικής Ανάλυσης Δεδομένων (παλαιό πρόγραμμα σπουδών - ΤΕ) θα εξετασθούν την Πέμπτη 10-9-2020 σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί.

Θα πρέπει όλοι οι συμμετέχοντες να είναι εγγεγραμμένοι εκ των προτέρων στο εκάστοτε eClass όπου θα πρέπει να εγγραφείτε με το ονοματεπώνυμο σας στα ελληνικά και τον αριθμό μητρώου σας.

Για το εργαστήριο:

 https://eclass.gunet.gr/courses/LAWGU298/ 

όπου είναι αναρτημένη και η ύλη του εργαστηρίου στα έγγραφα (Στατιστική Εργαστήριο Σημειώσεις Εαρινό 2020.pdf).

Για τη Θεωρία:

 https://eclass.gunet.gr/courses/LAWGU322/

όπου είναι αναρτημένη και η ύλη της θεωρίας στα έγγραφα.

Για τους κωδικούς να αποστείλετε email στους διδάσκοντες.

Για το Εργαστήριο Χατζηαντωνίου Σουμέλα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για τη Θεωρία Ζαχαρής Γεώργιος: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για τη συμμετοχή σας στις επαναληπτικές εξετάσεις, στο πλαίσιο της Εξεταστικής Περιόδου Σεπτεμβρίου 2020, απαιτείται η υποβολή της σχετικής Δήλωσης Συμμετοχής στις διαδικτυακές εξετάσεις και αποδοχής των συνοδευτικών όρων συμμετοχής

Στην ιστοσελίδα του Τμήματος μπορείτε να βρείτε τη δήλωση και τις απαραίτητες πληροφορίες:

 http://logistics.teicm.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1108:dilosi-symmetoxis-stis-diadiktyakes-eksetaseis&Itemid=604

Οι διδάσκοντες

Χατζηαντωνίου Σουμέλα - Ζαχαρής Γεώργιος

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860