Τρίτη, 09 Απριλίου 2013 00:30

LOGIKA ( FORWARDING LOGISTICS )

Η Logika Ltd δημιουργήθηκε με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών πραγματικής ποιότητας σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής αλυσίδας. Η λογική πίσω από τη Logika Ltd είναι η συνολική διαχείριση των εμπορευμάτων κάθε πελάτη με άξονα τις δικές του ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε εμπορεύματος, διευκολύνοντας τον ίδιο, ωφελώντας την επιχείρησή του, συντονίζοντας και οργανώνοντας τις επί μέρους εργασίες του έργου του με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και συνέπεια.

Η ομάδα της Logika Ltd αντιλαμβάνεται και αντιμετωπίζει το χώρο και τις ανάγκες των πελατών της σφαιρικά, προσφέροντας λύσεις και εναλλακτικές σε κάθε κομμάτι διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας, από την οργάνωση της παραλαβής των εμπορευμάτων από τις εγκαταστάσεις του προμηθευτή μέχρι και την παράδοση στην πόρτα του τελικού παραλήπτη.

Επιμένοντας στην πρωτοπορία και την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους πελάτες της, οι άνθρωποι της Logika Ltd επενδύουν στη σχέση με τον πελάτη και ανταποκρίνονται σε κάθε νέα ανάγκη, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία σε βάθος χρόνου.

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860