Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις (1037)

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 08:42

ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2024-2025

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ-ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ:
Οι αιτήσεις για τις κατατακτήριες εξετάσεις 2024-2025 θα γίνονται δεκτές από 1 έως και 15 Νοεμβρίου 2024, καθημερινά μέσω e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή ταχυδρομικώς (με τελευταία προθεσμία σφραγίδας ταχυδρομείου τη 15η Νοεμβρίου 2024 στην διεύθυνση: Γραμματεία Τμήματος Κανελλοπούλου 2 ,60100 Κατερίνη).

ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2023-2024 ΓΙΑ ΤΟ ΠΕ ΚΑΙ ΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Υποβολή αιτήσεων για παροχή δωρεάν σίτισης  ...more

Τρίτη, 21 Μαΐου 2024 08:09

Ανακοινωση

Γίνεται γνωστό ότι την Τετάρτη 22/05/2024 δεν θα πραγματοποιηθεί η διδασκαλία των μαθημάτων λόγω των φοιτητικών εκλογών

 

Από τη Γραμματεία

Στις 16 Μάϊου το 3ο Trophy Meet-up για το 2024, στην Κατερίνη, με θέμα " Η τεχνολογική καινοτομία στον κλάδο των Agrologistics"

 

Το 3ο Trophy Meet-up για το 2024 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μάϊου, στις 17.00, στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics), του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, στην Κατερίνη. Η εκδήλωση, που λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του εγχειρήματος TrophyΤροφή του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά  που στόχο έχει να αναδείξει τις ευκαιρίες, τις τάσεις, τις βέλτιστες πρακτικές, καθώς και τις προοπτικές του κλάδου της αγροδιατροφής, σε συνεργασία με εταιρίες της αγοράς, ερευνητικούς φορείς και πανεπιστήμια.  

Η δράση συνδιοργανώνεται με το Tμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδαςτου Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος,ενώ υποστηρίζεται από το Envolve Entrepreneurship και χορηγοί σε είδος είναι η εταιρία efood, το Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος (ΚΕΜΕΛ) και η εταιρία Νήσος. Ιδρυτικός Δωρητής του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Οι συμμετέχοντες, φοιτητές, ερευνητές και startups του 3ου Trophy Meet-up θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και panel συζήτησης από καθηγητές του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας και από εκπροσώπους επιχειρήσεων που αφορούν τις νέες τεχνολογίες αιχμής στα Agrologistics, καθώς και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα εφοδιαστικών αλυσίδων του αγροδιατροφικού κλάδου.  

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε ένα σύντομο εργαστήριο παραγωγής επιχειρηματικών ιδεών, με βάση τις θεματικές που θα συζητηθούν. Θα παρουσιάσουν τις ιδέες και τα project τους, ενώ θα έχουν και ευκαιρίες δικτύωσης. Μετά από ψηφοφορία, θα προκύψει η καλύτερη ομάδα-ιδέα, η οποία θα λάβει συμβουλευτική υποστήριξη για την ανάπτυξη της πρότασής της και θα διαγωνισθεί με τις ομάδες που θα ξεχωρίσουν στις επόμενες εκδηλώσεις για την ανάδειξη μιας νικήτριας ομάδας στο πλαίσιο των Trophy Tροφή για το 2024.

Τα Trophy Meet-ups, που διοργανώνονται φέτος για τρίτη χρονιά στο πλαίσιο του εγχειρήματος TrophyΤροφή, στοχεύουν στην ανάπτυξη του διαλόγου για την αγροδιατροφική καινοτομία και τεχνολογία στην Ελλάδα. Αναδεικνύουν τις ευκαιρίες, τις τάσεις, τις βέλτιστες πρακτικές, καθώς και τις προοπτικές του κλάδου της αγροδιατροφής, σε συνεργασία με εταιρίες της αγοράς, ερευνητικούς φορείς και πανεπιστήμια.  

Περισσότερες πληροφορίες για το 3ο Trophy Meet-up, το πρόγραμμα και την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας θα βρείτε εδώ.

Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 07:01

5thOlympusInternationalConferenceonSupplyChains

Το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας διοργανώνει το συνέδριο 5thOlympusInternationalConferenceonSupplyChains. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη (Πολιτιστικό Κέντρο ΕΚΑΒΗ) στις 24 – 25/05/2024. Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο θα βρείτε:  http://5_olympus_icsc.ihu.gr/

Υπάρχει ειδική πρόβλεψη για την εγγραφή σας, προκειμένου να παρακολουθήσετε τις εργασίες του Συνεδρίου. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50€ (περιλαμβάνει την παρακολούθηση των εργασιών του Συνεδρίου, υλικό Συνεδρίου, coffee breaks, lunch breaks, dinner, κλπ).

Η εγγραφή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του ΕΛΚΕ ΔΙΠΑΕ, στην παραπάνω προνομιακή τιμή μέχρι και την Κυριακή 19 Μαΐου ( περιορισμένος αριθμός συμμετοχών με βάση τα παραπάνω) .Μετά την ημερομηνία αυτή η εγγραφή μπορεί να γίνει με την κανονική τιμή του Συνεδρίου που αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου 

Bank: Piraeus Bank
SWIFT-BIC PIRBGRAA
IBAN GR07 0172 2160 0052 1610 1451 101

Προσοχή στο καταθετήριο να αναφέρεται το όνομα σας  και ότι αφορά τη συμμετοχή σας στο Olympus ICSC 2024 ΚΕ 81358

Σε περίπτωση πληρωμής, να στείλετε αποδεικτικό της τραπεζικής κατάθεσης με email στο   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στο τέλος του Συνεδρίου θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής.

 

 

Ενημερώνουμε τους φοιτητές της Πανεπιστημιούπολης Σερρών του ΔΙ.ΠΑ.Ε.
ότι τα εστιατόρια με έδρα τη Σέρρες, το Κιλκίς και την Κατερίνη δεν θα
λειτουργήσουν κατά τις Διακοπές του Πάσχα
(Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου έως Κυριακή του Θωμά 12 Μαΐου 2024)Καλές γιορτές!
Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 05:39

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Το μάθημα "Μάρκετινγκ" αυτή την Τρίτη (23/04) αναβάλλεται. Θα υπάρξει αναπλήρωση, μετά από συνεννόηση με τον διδάσκοντα. Σε κάθε περίπτωση, το μάθημα θα αναπληρωθεί μετά τις διακοπές του Πάσχα. 

Ο Διδάσκων

Το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας συμμετέχει ως εκθέτης στη LOGISTICS & TRANSPORTS THESSALONIKI EXPO, 11-13/04/2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (HELEXPO).

Στο πλαίσιο της έκθεσης, το Τμήμα διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο «Automation & New Trends σε Μεταφορές & Logistics» την Παρασκευή 12/04/2024 και ώρα 11.00 – 13.00.

https://logistics-expo.gr/

Σελίδα 1 από 80

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860