Αναπτυξιακά Θέματα

Αναπτυξιακά Θέματα (126)

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Πρόταση στον Υφυπουργό Παιδείας, κ. Άγγελο Συρίγο, για ίδρυση προπτυχιακού ξενόγλωσσου τμήματος στο Τμήμα Εφοδιαστικής Αλυσίδας«Στο εξαιρετικό και διαρκώς αναπτυσσόμενο Τμήμα Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics), που έχει επιτύχει μια μοναδική διασύνδεση με την αγορά εργασίας, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους φοιτητές του τμήματος, για την τοπική κοινωνία και οικονομία της Κατερίνης, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή, η δημιουργία ενός προπτυχιακού ξενόγλωσσου τμήματος».

Read more...

Την έδρα Logistics Center, που θα αποτελέσει την πύλη εισόδου των προϊόντων της Σαουδικής Αραβίας προς εξαγωγή στην Ευρώπη, όπως ζήτησε ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν στην πολύ πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα, θα παλέψει να κερδίσει η Θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εξαγωγέων.

Read more...

«Θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση και το διδακτικό προσωπικό του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας – Logistics, με έδρα την Κατερίνη, που για ακόμα μια χρονιά κάλυψε το σύνολο των θέσεων εισαγωγής.

Read more...

Ο τομέας των Μεταφορών και Logistics γνώρισε δραστικές μεταβολές και ανακατατάξεις κατά την τελευταία δεκαετία και καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Ενάντια στις πιθανότητες, ο κλάδος παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη και μετασχηματισμό. 

Read more...

Μεγάλη απορρόφηση έχουν οι απόφοιτοι του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς  Πανεπιστημίου Ελλάδος μιας και το αντικείμενο  σπουδών  του Τμήματος αντικατοπτρίζει τις μεγάλες ανάγκες της αγοράς σε εξειδικευμένα στελέχη σε όλο τον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας , όπως οι μεταφορές, Εθνικές και Διεθνείς, η διαχείριση αποθεμάτων μέσα από πληροφοριακά συστήματα, οι προμήθειες, τα ναυτιλιακά logistics, τα δίκτυα διανομών από βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις.

Read more...

 

Πολλοί είναι οι μαθητές που συχνά δεν επιλέγουν κάποια τμήματα διότι αγνοούν τις δυνατότητες που αυτά τους παρέχουν - Ας δούμε ορισμένες δυνατότητες που «κρύβουν» ορισμένα τμήματα 

Read more...

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΔΙΠΑΕ ανοίγουν τον δρόμο της προώθησης του προσβάσιμου τουρισμού σε τουριστικούς προορισμούς της Πιερίας 

Read more...

Το μέλλον των θέσεων εργασίας θα είναι πολύ διαφορετικό τα επόμενα πέντε χρόνια.

Read more...

 

Ο Γενικός Διευθυντής και Μέλος Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, σχολιάζοντας τη λειτουργία του e-Logistic Portal, υπογράμμισε ότι η Επιτροπή Logistics κατάφερε να συγκεντρώσει και να οργανώσει ψηφιακά έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών, που, σήμερα, απαιτεί χρόνο για κάθε εμπλεκόμενο να τον εντοπίσει και κυρίως να τον διαχειριστεί, προς αξιοποίηση και εφαρμογή.

Read more...

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860