Επιχειρηματικά Νέα

Επιχειρηματικά Νέα (133)

Γενικές οδηγίες προφύλαξης από τον κορωνοϊό σε έναν από τους πλέον κρίσιμους κλάδους της Οικονομίας για τον ανεφοδιασμό της αγοράς με τα απαραίτητα προϊόντα διατροφής, υγιεινής, καθώς και φάρμακα και ιατρικά είδη, της εφοδιαστικής αλυσίδας, εξέδωσε το Συμβούλιο Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Read more...

Σε υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας προχώρησε η Ελληνική Εταιρεία Logistics με την Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων (ΕΕΝΜΑ) και τη Διεθνή Ναυτική Ένωση

Read more...

Τι είδαμε στο ετήσιο pressconference της Jungheinrich στο Αμβούργο – H αυτοματοποίηση, ο κλάδος των smart Intralogistics και η σημαντική παρουσία της πολυεθνικής στην Ελλάδα. 

Read more...

 

Προνομιακοί τομείς για τη συνεργασία Ελλάδας-Γερμανίας, σύμφωνα με τον κ. Κελέμη και με τον διευθυντή του παραρτήματος Βορείου Ελλάδος του Επιμελητηρίου Ματίας Χόφμαν, είναι η πράσινη ενέργεια, τα logistics, η καινοτομία και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον των γερμανικών εταιρειών για τις ελληνικές startups. 

Read more...

 

Διπλασιάζει τις αποθήκες της στο εμπορευματικό κέντρο και ενισχύει το τροχαίο υλικό για σιδηροδρομική μεταφορά. Από τη Θεσσαλονίκη στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια

Read more...

 

Μια από τις ιστορικότερες ελληνικές επιχειρήσεις στον τομέα της οργάνωσης και του εξοπλισμού αποθηκευτικών χώρων, είναι η εταιρεία VOYATZOGLOU SYSTEMS SA, με τεράστια εμπειρία στη διαμόρφωση χώρων αποθήκης, στην καθημερινή λειτουργία τους, αλλά και στις tailor made λύσεις για κάθε πελάτη ξεχωριστά. 

Read more...

 

Την επέκταση των αποθηκευτικών της χώρων στη Σίνδο Θεσσαλονίκης δρομολογεί η Rail Cargo Logistics Goldair. Επενδύσεις 20 εκατ. ευρώ έως το 2023.

Read more...

 

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860