Συνέδρια - Εκθέσεις

Συνέδρια - Εκθέσεις (78)

 
 
Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021, 18:00 – 20:00

https://zoom.us/s/93362104705

Ρομποτικά συστήματα και νέες τεχνολογίες στη διαχείριση αποθηκών

Πρόγραμμα

18:00 – 18:30

α) Η διδασκαλία της διαχείρισης αποθεμάτων και αποθηκών στο Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Φωλίνας Δημήτριος, Καθηγητής, Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) 

β) Αυτοματοποίηση αποθηκών: Επιλογή ή ανάγκη;

18:30 – 18:50

Ρομποτικά συστήματα ενδοδιακίνησης φορτίων στις σύγχρονες αποθήκες

Δρ. Ιωάννης Κωσταβέλης, Ερευνητής Γ (Ρομποτικά Συστήματα), Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών

18:50 – 19:10

Πλοήγηση αυτόνομων ρομποτικών οχημάτων

Δημήτρης Μπεχτσής, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, ΔΙΠΑΕ

19:10 – 19:30

Case study εφαρμογής τεχνολογίας pick to light ( ανάκτηση προϊόντων στην αποθήκη με φωτεινή σήμανση)

ΙωάννηςΠολίτης, BusinessDirector Logistic-i, Εταιρεία εφαρμογών πληροφορικής στην Εφοδιαστική Αλυσίδα

19:30 - 20.00

Ερωτήσεις -Συζήτηση

 
 

Το τρίτο κατά σειρά ακαδημαϊκό webinar από το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας, με τη συνδρομή της O.MIND CREATIVES και του περιοδικού SC&L magazine, διοργανώνεται την Πέμπτη 17 Ιουνίου στις 18.00 το απόγευμα, με τίτλο “Ρομποτικά Συστήματα και Νέες Τεχνολογίες στη Διαχείριση Αποθηκών”.

Read more...

Το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας  του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος και η O.MINDCREATIVESδιοργανώνουν την Πέμπτη 3 Ιουνίου και ώρα 18:00 – 20:00, το  2ο Διαδικτυακό  Σεμινάριο για τα Ναυτιλιακά Logistics, με MediaPartnerτο περιοδικό SupplyChain & Logistics.

 
 
 

 

 

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics Βορείου Ελλάδος, στα πλαίσια του έργου «Οργάνωση και Επιχορήγηση Δράσεων Προώθησης της Πράσινης Επιχειρηματικότητας μέσω Καινοτόμων Δράσεων στη Μακεδονία και Θράκη» το οποίο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις με θέμα την Πράσινη Επιχειρηματικότητα και τα Logistics.

Read more...

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) σε συνεργασία με τα συνέδρια του Εconomist, ανακοινώνουν τη διοργάνωση ενός virtual συνεδρίου στις 23 Ιουνίου 2021, με τίτλο "LOGISTICS: CHALLENGES AND OPPORTUNITIES IN A POST COVID-19 WORLD - Greece’s role in Europe’s Supply Chain".

Read more...

Το τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος και η O.MIND CREATIVES διοργανώνουν 3 διαδοχικά στοχευμένα WEBINARS, με θεματικές που άπτονται του ενδιαφέροντος του σύγχρονου logistician και διαλέξεις υψηλού επιπέδου. Media Partner το περιοδικό SC&L magazine

Read more...

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, online event, 17:00 – 20:00 Το Ινστιτούτο LogisticsManagementΕλλάδος καλεί την κοινότητα των Logistics να γιορτάσει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας με μία εκδήλωση αφιερωμένη στην ψυχή των logistics – τους ανθρώπους! 

Read more...

 

Το 47% των εταιρειών με διεθνή δράση αντιμετωπίζουν προβλήματα εφοδιασμού και αναζητούν νέους ή επιπλέον προμηθευτές, γεγονός το οποίο δημιουργεί την ανάγκη ενός διαφοροποιημένου προσανατολισμού για την εφοδιαστική αλυσίδα, τόνισε ο Γενικός Διευθυντής και Μέλος Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης 

Read more...

 

Δωρεάν συμμετοχή στην transport logistic Online 2021, η οποία θα διεξαχθεί πλήρως ψηφιακά υπό τη μορφή Συνεδρίου από τις 4 έως τις 6 Μαΐου 2021, προσφέρει ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Read more...

Σε διαδικτυακό συνέδριο μετατρέπεται η Διεθνής Έκθεση για logistics, μεταφορές, ΙΤ και διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας

Read more...

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860