Ημερίδα Δημοσιότητας

Την Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015, πραγματοποιήθηκε ημερίδα δημοσιότητας του έργου «Ψηφιακές Υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης του Τ.Ε.Ι. Σερρών». Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να μεταβείτε σε:

Αρχεία video

Παρακάτω διατίθενται αποσπασματικά video από την ημερίδα Αγνή Σιούλα, «Παρουσίαση του Ιδρυματικού Αποθετηρίου του ΤΕΙ ΚΜ (μέρος Α)» Μάρθα Χριστοφορίδου, «Παρουσίαση του Ιδρυματικού Αποθετηρίου του ΤΕΙ ΚΜ (μέρος Β)» Μαρία Λαζαρίδου. «Η νέα αυτοματοποίηση της Βιβλιοθήκης: RFID-Smart Cards»  

Ενημερωτικό Υλικό

Οι αφίσες, οι προσκλήσεις, το πρόγραμμα, το ενημερωτικό υλικό καθώς και τα  αυτοκόλλητα έργου είναι διαθέσιμα στο συμπιεσμένο αρχείο.

Παρουσιάσεις

Πρόγραμμα Ημερίδας – Παρουσιάσεις Ημερίδα Β : «Ψηφιακές Υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης του Τ.Ε.Ι. Σερρών» (* Τα αρχεία των παρουσιάσεων είναι διαθέσιμα ως σύνδεσμοι κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε παρουσίαση) 11:45 – 12:05 : Ιωάννης Καλόμοιρος. «Παρουσίαση του προγράμματος «Ψηφιακές Υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης του Τ.Ε.Ι. Σερρών« 12:05 – 12:15 :  Γιώργος Βουγιουκλής  (ELIDOC),  «Πλατφόρμες Ψηφιακών Αποθετηρίων« 12:15 …

Φωτογραφικό Υλικό