Πρόσκληση προς τους φοιτητές σας για την συμμετοχή σε Τεχνολογική ημερίδα και στο Πρόγραμμα Cisco Incubator 8.0 (2020-2021)

To Cisco Engineer Ιncubator (https://www.cisco.com/c/m/en_uk/incubatorprogram/index.html) είναι ένα ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από την Cisco για την υποστήριξη της απασχόλησης ταλαντούχων φοιτητών και αποφοίτων που ενδιαφέρονται για τις τεχνολογίες δικτύωσης και την έναρξη μιας επιτυχημένης σταδιοδρομίας στον τομέα της πληροφορικής.

Απευθύνεται στους φοιτητές που σπουδάζουν σε σχολές τεχνολογίας, μηχανικής και μαθηματικών (κατά προτίμηση στο τελευταίο έτος των σπουδών τους) ή προσφάτως αποφοιτήσαντες με βασική γνώση τεχνολογιών δικτύωσης, οι οποίοι είναι έτοιμοι να μάθουν και να αναπτυχθούν ώστε να δουν τους εαυτούς τους ως μελλοντικούς επαγγελματίες στον κλάδο της πληροφορικής.

Κάθε χρόνο η Cisco επιλέγει και εκπαιδεύει πανευρωπαϊκά 120 φοιτητές.

 Οι φοιτητές που θα επιλεχθούν από την Ελλάδα να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα λάβουν δωρεάν εκπαίδευση επιπέδου CCNA/CCNP, σεμινάρια soft και business skills, καθώς και διαδικτυακά σεμινάρια που παραδίδονται από ειδικούς της Cisco κατά τη διάρκεια των τακτικών εικονικών συναντήσεων και φυσικών επισκέψεων σε γραφεία της Cisco στην Αθήνα. 

Δίνεται επίσης η ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται για τον αυτοματισμό, να παρακολουθήσουν ένα μάθημα σχετικά με  Python & Network Automation, το οποίο μπορεί να οδηγήσει στη πιστοποίηση: PCAP - Certified Associate in Python programming.

Μετά το τέλος των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να επιλεγούν ως μηχανικοί στον οργανισμό της Cisco και να εργαστούν σε αυτήν. Ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο 2020 μέχρι τον Απρίλιο του 2021.

 Τις προηγούμενες χρονιές συμμετείχαν από την Ελλάδα  9 άτομα το 2017-2018, 21 άτομα το 2018-2019 και 16 άτομα το 2019-2020.

Από αυτά ήδη 12 εργάζονται σε διάφορες θέσεις στην Cisco (Βρυξέλλες, Κρακοβία κτλ).

 Αυτή την περίοδο υπάρχουν virtual events που παρουσιάζεται το πρόγραμμα καθώς και νέες τάσεις στην βιομηχανία της τεχνολογίας (Machine Learning, Cybersecurity) από τους ειδικούς μας. Οι προσκλήσεις είναι ανοιχτές για τους φοιτητές που πληρούν τα κριτήρια κατόπιν registration. 

 

 

EVENT NAME

CATEGORY

DATE

LOCATION

Incubator 8.0 - Machine Learning, first session

Other

05-May-2020

https://cisco.webex.com/cisco/onstage/g.php?MTID=e59cd71df6395e2b568cacd087770ff84

Incubator 8.0 Lecture - Cyber Security

Other

11-May-2020

https://cisco.webex.com/cisco/onstage/g.php?MTID=e033a149c93b669d94176735d59f3256d

Incubator 8.0 - Machine Learning, second session

Other

20-May-2020

https://cisco.webex.com/cisco/onstage/g.php?MTID=e3a42731bad2eac5f59f11a3272e8195e

 

 

Cisco Incubator Program 8.0 - Virtual Events

 

http://msp.elateral.com/Studio/HTMLEmailImages/border-gray.gif

Hello technology enthusiast!

 

The coronavirus lockdown has left many of us feeling restless with unexpected extra time on our hands.

 

Do you have a feeling you could use the time to upskill? Then Cisco Incubator Team has something for you!

 

We have created a calendar of virtual events where you could listen to the newest trends in tech industry, get inspired by our experts but moreover, learn how to become Cisco Engineer in the nearest future!

 

Once you register, you will get individual invitation for virtual session. You can join as many sessions as you wish. Moreover, we will be updating this calendar with new topics, too!

 

Interested? Sign in today: click

 

Ready to apply for Cisco Incubator Program? click

 

 

 

Cheers,

Cisco Incubator Program Team

Like us on Facebook!

http://msp.elateral.com/Studio/HTMLEmailImages/border-gray.gif

 

 

© 2020 Cisco and/or its affiliates.

Sitemap

Κορυφή σελίδας