Εντοπισμός επιβεβαιωμένου κρούσματος Κορωνοϊού στην Πανεπιστημιούπολη Σερρών

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε ότι ένας φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, ο οποίος παρακολούθησε τα Εργαστήρια Βιομηχανικές Μετρήσεις - Αυτόματος Έλεγχος (Τμήμα Τρίτης, 6/10/2020, 12:00 - 14:00) και Ηλεκτρικές Μηχανές (Τμήμα Τετάρτης, 7/10/2020, 12:00 - 14:00) διαγνώστηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό CoV-SARS 2.

       Έκτοτε, η σκέψη μας είναι μαζί του, όπως και οι θερμές ευχές μας για ταχεία ανάρρωση!

       Ακολούθως, ενημερώσαμε τις Πρυτανικές Αρχές του ΔΙΠΑΕ και τον Νομίατρο Σερρών, οι οποίοι και θα προβούν στις προκαθορισμένες από τον νόμο ενέργειες.

       ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ (και τα ΕΞΙ) των συγκεκριμένων δύο Εργαστηρίων αναστέλλουν τη λειτουργία τους, για να απολυμανθεί ο χώρος, την ερχόμενη Δευτέρα! Τα αντίστοιχα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom!

       Τόσο το Διδακτικό Προσωπικό όσο και οι φοιτητές των δύο παραπάνω Τμημάτων (Τρίτης 12:00 - 14:00 και Τετάρτης 12:00 - 14:00) υποχρεούνται από τον νόμο να τεθούν σε οικειοθελή καραντίνα 14 ημερών!

       Επισημαίνεται, για μια ακόμη φορά, ότι, η χρήση μάσκας τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του Ιδρύματος είναι υποχρεωτική (τώρα πια περισσότερο από ποτέ...)!

       Παρακαλώ θερμά για τη συνεργασία σας, ούτως ώστε να εξέλθουμε από τη δύσκολη αυτή κατάσταση με το μικρότερο δυνατό κόστος.


       Ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών

         Κώστας Κλεΐδης

       Αναπληρωτής Καθηγητής

Sitemap

Κορυφή σελίδας