Νέο ασύρματο δίκτυο για ευκολότερη πρόσβαση μέσω web login

Το ΚΛ&ΔΔ του ΤΕΙ Σερρών έχει πλέον ενεργοποιήσει και ένα δεύτερο ασύρματο δίκτυο με όνομα (SSID) teiserwifi, το οποίο είναι χωρίς ασφάλεια και σκοπό έχει να προσφέρει ευκολότερη πρόσβαση στους χρήστες που είτε δεν μπορούν να εφαρμόσουν τις απαραίτητες ρυθμίσεις στις φορητές του συσκευές για το δίκτυο eduroam, είτε δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ασφάλεια στη μεταφορά των δεδομένων.

Η χρήση του ασύρματου δικτύου teiserwifi είναι πολύ απλή και γίνεται μέσω web login. Συγκεκριμένα, μόλις βρεθείτε στο χώρο του ΤΕΙ Σερρών θα πρέπει να αναζητήσετε τα δίκτυα που προσφέρονται στην περιοχή. Το όνομα (SSID) του μη ασφαλούς ασύρματου δικτύου του ΤΕΙ Σερρών είναι "teiserwifi".

Πραγματοποιήστε σύνδεση με το δίκτυο teiserwifi και αφού συνδεθείτε ανοίξτε με το φυλλομετρητή σας μια οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Αυτόματα θα γίνει ανακατεύθυνση στη σελίδα εισαγωγής των στοιχείων πιστοποίησης του χρήστη (web login):

Εφόσον δώσετε τα σωστά στοιχεία σας θα γίνει αυτόματα προώθηση στη σελίδα που επιχειρήσατε αρχικά να ανοίξετε και πλέον θα μπορείτε να περιηγηθείτε κανονικά στο internet.

Sitemap

Κορυφή σελίδας