Έγγραφο Εργασίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τίτλο «Διαβούλευση για τη Μελλοντική Στρατηγική ΕΕ 2020»

Σας ενημερώνουμε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση με το Έγγραφο Εργασίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τίτλο «Διαβούλευση για τη Μελλοντική Στρατηγική ΕΕ 2020» ξεκίνησε διαβούλευση η οποία ολοκληρώνεται στις 15 Ιανουαρίου 2010.

Με το έγγραφο Εργασίας, «Στρατηγική ΕΕ 2020» που προορίζεται να διαδεχθεί την τρέχουσα Στρατηγική της Λισαβόνας, η Επιτροπή επιδιώκει να συγκεντρώσει απόψεις ως προς τον τρόπο με τον οποίο η ΕΕ μπορεί να ιεραρχήσει τις προτεραιότητές της σε ένα δεκαετή χρονικό ορίζοντα. Σκοπός της παρούσας διαβούλευσης είναι η συγκέντρωση των απόψεων των θεσμικών οργάνων και ενδιαφερομένων μερών σχετικά με την προτεινόμενη προσέγγιση. Η Επιτροπή προτίθεται να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση απευθυνόμενη στο Εαρινό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις αρχές Φεβρουαρίου του 2010.Για τη διαμόρφωση των επίσημων θέσεων της χώρας, παρακαλούμε να κοινοποιήσετε τις απόψεις σας μέχρι 7/1/2010 στην ηλεκτρονική διεύθυνση eyssaap@mnec.gr προκειμένου να ληφθούν υπόψη.

Απόψεις και προτάσεις σχετικά με το περιεχόμενο του εγγράφου καλείστε να καταθέσετε –εφόσον το επιθυμείτε- στην ηλεκτρονική διεύθυνση EU2020@ec.europa.eu

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες κατεβάστε το «ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ-ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΕ 2020».

Sitemap

Κορυφή σελίδας